A blogregény a weben kialakuló interaktív történet, amelynek legfontosabb eleme a regény kialakulásának folyamata és a frissítések gyakorisága. A blogregény sajátosságából eredően Ti is aktív részesei lehettek az alkotásnak.

Az Ezerarcú Háború egy kísérleti sorozat. Ahogy a 19. és 20. század íróinak novellái szerializált formában korabeli folyóiratokban, úgy az Ezerarcú Háború a weben elérhető. Mindamellett, hogy emailben is megkapod az egyes fejezeteket, a weboldalon is folyamatosan elérhetővé válnak, és pontosan ezért lehetőséged van arra, hogy te irányítsd a történetet. Akár követheted egy – egy karakter útját, de úgy is dönthetsz, hogy csak a számodra érdekes cselekményszálakhoz kapcsolódsz be. Ha kíváncsi vagy arra, hogy Ambar Tekrin, az alkoholista százados élete hogyan alakul, akiben mély gyűlölet lakozik a mágusok iránt, csak rákattintasz, és már olvashatod is. Természetesen, ha szeretnéd, az egész történetet elolvashatod kronológiai sorrendben, ahogy a cselekmény halad előre.

Cél, hogy a weboldal egy interaktív történetmesélési platformmá váljon, ahol te is hozhatsz döntéseket, a fejezeteket pedig fotók, rajzok és hanganyagok színesítik, ezzel elmélyítve a sorozat világát. Ezek a történetek bemutatják a háború, a szerelem, a gyűlölet, a szenvedély, a hatalom, a család és az élet más aspektusának egy apró szeletét. Az Ezerarcú Háború egy császár felemelkedéséről, hódításáról és hatalmának megszilárdításáról szól a győztesek és vesztesek szemszögéből.

Az oldalon mindig a legfrissebb feljegyzéseket és történeteket fogod megtalálni, ezért fontos kérdés, hogyan is érdemes belekezdeni?

Azt javaslom, hogy elsőként LAPOZZ BELE a Tisztítótűzbe, ahol hőseink kihívásokkal néznek szembe, és megismered Nahla világát.

  • Prométheusznak meg kell találnia helyét a világban, és el kell fogadnia önmagát.
  • Ambar Tekrinnek szembe kell néznie a belső démonaival, és félre kell tennie előítéleteit.
  • Alisa anyónak a lábára kell állnia, ha meg akarja óvni a gyermekeket egy önkényes zsarnoktól.
  • Helomediesnek pedig vezekelnie kell a király megöléséért.

Segíts meghozni a döntéseiket, és légy részese a történetnek!